top of page

BOEKETTEN

anthuriums boeketten in winkel Dekker Anthuriums
Anthurium boeket

Bij Dekker Anthuriums worden bloemen rechtstreeks uit de kwekerij verwerkt tot prachtige boeketten. 

Sfeer creëren, dat is wat we doen !

In onze winkel worden op stijlvolle wijze anthuriums gecombineerd met zorgvuldig geselecteerde materialen, waaronder diverse tropische bladsoorten en bloemen, om zo tot een schitterende creatie te komen. De boeketten kunnen in elke gewenste kleur, stijl en prijsklasse gemaakt worden. Wij hebben al boeketjes vanaf € 4,75. Uiteraard kunnen de kleuren ook naar wens gecombineerd worden. 

Bij ons kan je ook terecht voor losse anthurium bloemen. 

Met anthurium bloemen als uitgangspunt, streven we altijd naar prikkelende combinaties en verrassende keuzes. Emoties vertalen we in sfeervolle creaties. Zo geven we vanuit ons bloemenambacht invulling aan bijzondere momenten, evenementen en interieurs.

Boeketten

De verschillende soorten anthuriums worden rechtstreeks vanuit de kwekerij gebruikt waardoor u van de lange houdbaarheid, die zo kenmerkend is voor deze bloemen, optimaal kunt profiteren. 

Wij geven kleur aan onvergetelijke momenten. Dat is waar Dekker Anthuriums voor staat: onderscheidend in originaliteit en kwaliteit.

Op deze pagina treft u een aantal voorbeeld boeketten. In een aantal van deze boeketten worden seizoensgebonden producten gebruikt of producten die wij niet altijd op voorraad hebben. Hiervoor zoeken wij uiteraard een passend alternatief. 

bottom of page