top of page

WORKSHOP COMPLEET

workshop 1. website arrangementen (7)GOE

Dit arrangement combineert een gezellige workshop bij Dekker Anthuriums met een rondje in de tropische Indoor Adventure Minigolf, een lunch en een bezoek aan Vlindertuin Vlindorado.

Allereerst worden jullie verwelkomt en kunnen jullie een ronde midgetgolfen in onze nieuwe Indoor Adventure Minigolf. De enige indoor adventure minigolfbaan op kunstgras in Nederland. Deze 15-holes kunstgrasbaan is geschikt voor jong en oud. Je waant je bij het bespelen van deze baan op een echt golfterrein die aangelegd is in een overdekte tropische tuin. De banen variëren van 8 tot 15 meter. 

Na deze sportieve, maar vooral ook gezellige activiteit kunnen jullie heerlijk genieten op ons terras van een kopje koffie/thee en een heerlijk appeltaartje met slagroom (of gesorteerd gebakje).

Daarna bezoeken jullie op eigen gelegenheid één van de meest bijzondere overdekte tropische vlindertuinen van Europa, Vlindorado

Je waant je in een tropisch paradijs waar de vlinders in de meest bijzondere kleuren en maten tussen prachtige bloemen, planten en waterpartijen fladderen. Langs de verharde paden wordt door middel van informatiebordjes uitleg gegeven over de vele exotische vlinders en planten die je tegenkomt. Je ontdekt hoe de vlinders leven, wat ze eten en hoe ze zich voortplanten. Als je geluk hebt ben je getuige van een bijzondere gebeurtenis; de geboorte van een vlinder in onze eigen 'poppenkast'. 

Naast de vlindertuin is er nog een belevenis, de vogel volière. Je staat ook in oog met prachtig gekleurde vogels die vrij rondvliegen in de volière waar je doorheen kunt wandelen om zo de vogels, waaronder witwang toerako's, goed van dichtbij te bewonderen.

 

Na het bezoek aan Vlindorado kunnen jullie genieten van een lekkere lunch op ons terras. De lunch bestaat uit harde en/of zachte broodjes met ham en kaas, kleine krentenbolletjes, jus d' orange, koffie/thee en fruit. 

Na de lunch starten wij met de workshop waarbij iedereen een boeket met anthuriums zal gaan maken waar je nog lang plezier van zult hebben. De bloembindsters laten zien hoe je van diverse materialen en verse bloemen uit de anthuriumkas een prachtige creatie in elkaar zet. Je kunt zelf kiezen welke kleur bloemen je wilt gebruiken.  

De workshop ruimte, de vlinder- en vogeltuin en het terras zijn overdekt, drempelvrij en rolstoelvriendelijk!

De prijs voor dit arrangement (bezoek Indoor Adventure Minigolf, koffie/thee met appeltaart en slagroom, bezoek vlindertuin Vlindorado, lunch en workshop) is € 65,15 per persoon (bij minimaal 10 personen). Dit arrangement is ook mogelijk voor groepen van 6 t/m 9 personen, dit geeft een meerprijs van € 4,50 per persoon.

Optie: Indien je liever gesorteerd gebak wenst in plaats van een appeltaartje geeft dit een meerprijs van € 1,00 per persoon.

Dit arrangement kan alleen geboekt worden vanaf 14 februari tot 3 november 2024 in verband met het vlindertuin seizoen. 

Meer informatie?

Wilt je meer informatie over dit arrangement of een arrangement reserveren?

Neem dan contact met ons op via email                                                                of telefonisch 0226-422358.

bottom of page