WORKSHOP EN KWEKERIJ

Vanwege langdurige werkzaamheden in de kwekerij is het tot nader orde niet mogelijk rondleidingen in de kwekerij te geven. Onze excuses.

Dit arrangement combineert een gezellige workshop bij Dekker Anthuriums met een rondleiding door de Anthurium- en Papayakwekerij. 

Allereerst wordt u verwelkomt en nemen wij u mee in de Anthurium- en Papayakwekerij. In de tropische kas, tussen de duizenden bloeiende anthuriums en papayaplanten, zullen wij u met veel plezier de kneepjes van het kwekersvak bij brengen. Deze rondleiding van ongeveer 50 minuten, is niet alleen een lust voor het oog maar ook zeer informatief. 

Na de rondleiding kunt u heerlijk genieten op ons terras van een kopje koffie/thee en een lekkere koek (of gebakje).

Daarna volgt u een workshop waarbij iedereen een boeket met anthuriums zal gaan maken waar u nog lang plezier van zult hebben. De bloembindsters laten zien hoe u van diverse materialen en verse bloemen uit de anthuriumkas een prachtige creatie in elkaar zet. U kunt zelf kiezen welke kleur bloemen u wilt gebruiken. 

De workshop ruimte, de kwekerij en het terras zijn overdekt, drempelvrij en rolstoelvriendelijk!

De prijs voor dit arrangement (workshop, rondleiding in de kwekerij en koffie met koek) is € 29,00 per persoon (bij minimaal 10 personen). Dit arrangement is ook mogelijk voor groepen van 6 t/m 9 personen, dit geeft een meerprijs van € 3,75 per persoon.

Optie: Indien u liever gebak wenst in plaats van een koek geeft dit een meerprijs van

€ 1,50 per persoon bij appeltaart en € 2,25 per persoon bij gesorteerd gebak. 

U kunt dit arrangement uitbreiden met:

- Bezoek aan het in het zelfde pand gelegen Vlindertuin Vlindorado (+ € 8,50 per persoon, bij groepen vanaf 10 personen + € 7,75 per persoon)

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over een workshop of een workshop reserveren?

Neem dan contact met ons op via email                                                                  of telefonisch 0226-422358.