WORKSHOP EN VLINDERTUIN VLINDORADO

Dit arrangement combineert een workshop bij Dekker Anthuriums met een bezoek aan Vlindertuin Vlindorado.

Na ontvangst starten wij met de workshop waarbij iedereen een boeket met anthuriums zal gaan maken waar u nog lang plezier van zult hebben. De bloembindsters laten zien hoe u van diverse materialen en verse bloemen uit de anthuriumkas een prachtige creatie in elkaar zet. U kunt zelf kiezen welke kleur bloemen u wilt gebruiken.  

Na de workshop kunt u op ons terras genieten van een kopje koffie/thee en een heerlijke koek (of gebakje). 

Daarna bezoekt u op eigen gelegenheid één van de grootste overdekte tropische vlindertuinen van Europa, Vlindorado. 

U waant zich in een tropisch paradijs waar de vlinders in de meest bijzondere kleuren en maten tussen prachtige bloemen, planten en waterpartijen fladderen. Langs de verharde paden wordt door middel van informatiebordjes uitleg gegeven over de vele exotische vlinders en planten die u tegenkomt. U ontdekt hoe de vlinders leven, wat ze eten en hoe ze zich voortplanten. Als u geluk heeft bent u getuige van een bijzondere gebeurtenis; de geboorte van een vlinder in onze eigen 'poppenkast'. 

Naast de vlindertuin is er nog een belevenis, de vogeltuin. U staat ook in oog met prachtig gekleurde vogels die vrij rondvliegen in de volière waar u doorheen kunt wandelen om zo de vogels, waaronder de zwartnek arassari, goed van dichtbij te bewonderen. 

De workshop ruimte, de vlinder- en vogeltuin en het terras zijn overdekt, drempelvrij en rolstoelvriendelijk!

De prijs voor dit arrangement (workshop , bezoek vlindertuin Vlindorado en koffie met koek) is                     € 31,50 per persoon (bij minimaal 10 personen). Dit arrangement is ook mogelijk voor groepen van 6 t/m 9 personen, dit geeft een meerprijs van € 2,00 per persoon.

Optie: Indien u liever gebak wenst in plaats van een koek geeft dit een meerprijs van

€ 1,50 per persoon bij appeltaart en € 2,25 per persoon bij gesorteerd gebak van de warme bakker. 

U kunt dit arrangement uitbreiden met:

 

- Rondleiding in de anthurium- en papayakwekerij (+ € 5,50 per persoon, voor groepen van minder dan 10 personen geldt een tarief van € 55,00 voor de groep)

i.v.m. werkzaamheden in de kas is deze optie niet mogelijk!

- Een lunch (+ € 10,95 per persoon, voor groepen van minder dan 10 personen geeft dit een meerprijs van € 12,95 per persoon).

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit arrangement of een arrangement reserveren?

Neem dan contact met ons op via email                                                                 of  telefonisch 0226-422358.