top of page

Bezoek Vlindorado en u krijgt een leuke en leerzame rondleiding door de Anthurium- en Papayakwekerij

Bezoek Vlindorado en u krijgt een leuke en leerzame rondleiding door de Anthurium- en Papayakwekerij

Het bezoek aan één van de grootste overdekte vlindertuinen van Europa kunt u combineren met een bezoek aan de anthurium- en papayakwekerij die in het zelfde gebouw gelegen zijn.
 

Allereerst wordt u verwelkomt en nemen wij u mee in de Anthurium- en Papayakwekerij van Dekker Anthuriums. In de tropische kas, tussen de duizenden bloeiende anthuriums en papayaplanten, zullen wij u met veel plezier de kneepjes van het kwekersvak bij brengen. Deze rondleiding, van ongeveer 50 minuten tot een uur, is niet alleen een lust voor het oog, maar ook zeer informatief. 
 

Na de rondleiding kunt u op het terras met uitzicht op de vlindertuin heerlijk genieten van een kopje koffie/thee met een heerlijke koek (of een gebakje).
 

Daarna bezoekt u op eigen gelegenheid de vlindertuin en waant u zich in de tropen. Tussen de heliconia's, bananen bomen en nog veel meer exotische planten fladderen de vlinders in vele kleuren, soorten en maten zoals de sensationele blauwe Morpho. Langs de verharde paden wordt door middel van informatiebordjes uitleg gegeven over de vlinders en planten die u tegenkomt. U ontdekt hoe de vlinders leven, wat ze eten en hoe ze zich voortplanten. Als u geluk heeft bent u getuige van een bijzondere gebeurtenis; de geboorte van een vlinder in onze eigen 'poppenkast'.
 

Naast de vlindertuin is er nog een belevenis, de vogeltuin. U staat oog in oog met prachtig gekleurde vogels die vrij rondvliegen in de inloop volière waardoor u ze van dichtbij goed kunt bewonderen.

De vlindertuin en kwekerij zijn overdekt, drempelvrij en rolstoelvriendelijk!
 

De prijs voor dit arrangement (rondleiding in de kwekerij, koffie met koek, bezoek aan de vlinder- en vogeltuin) is: € 15,50 per persoon (bij minimaal 10 personen). 

Bij een groep kleiner dan 10 personen is de prijs van dit arrangement op aanvraag.

 

Optie: mocht u willen kiezen voor gebak in plaats van koek dan geeft dit een meerprijs van            € 1,50 per persoon voor appeltaart en € 2,25 per persoon voor gesorteerd gebak van de warme bakker.

Optie: Wij bieden u ook een lunch aan op ons terras voor € 10,95 per persoon (bij minimaal 10 personen).

bottom of page